Hafodyrynys Taz Hafodyrynys Taz Hafodyrynys Taz Hafodyrynys Taz
Hafodyrynys Taz

Hafodyrynys TazHafodyrynys Taz is een zelfverzekerde hengst die enorm bijdraagt tot de verbetering van massa en gangen van zowel Welsh pony’s als andere rassen.
In zijn bloedlijnen vindt men de allerbeste stammen terug, zoals Revel en Bengad voor de sectie A’s, maar voor de D’s vind men topnamen zoals Parc Welsh Flyer, Ebbw Victor en Nebo Brenin. Vandaar is dan ook zijn typisch "cobbie" -bouw te verklaren.
Hafodyrynys Taz was zeer succesvol in de showring met Mr. Graham Roberts van de Lynard Stud toen hij een Supreme Championship op zijn naam schreef en op de Royal Welsh Show in Groot-Brittanië werd hij derde. Tevens won Hafodyrynys Taz nog vele andere prijzen in België en Nederland en werd “premium-stallion” bij de WPCV.
Hafodyrynys Taz is in Engeland geboren op de Hafodyrynys stud en zijn moeder is de zeer vermaarde Hafodyrynys Caitlin en zijn vader Swffryd Viking Warrior, net als zijn grootvaders Nebo Bouncer én Ebbw Magic, behoren tot de tophengsten in Engeland. 
Zijn nakomelingen zijn allen van een ongekende kwaliteit, geven blijk van zeer groot zelfvertrouwen wat zeer interessant is voor het men- en tuigwerk en zijn meestal zwart of donkerbruin van kleur.

Hafodyrynys Taz heeft Engelse en Belgische deklicenties – al zijn veulens worden door de Welsh stamboeken aanvaard voor registratie.

Hafodyrynys Taz mag dekken voor: NWPCS, WPCV, Welsh Belgium
Hoogte: 1,34m
Kleur: Donkerbruin
Geboren: 2004
Fokker: Hafodyrynys stud, Engeland

Hafodyrynys Taz Swffryd Viking Warrior Ebbw Magic Ebbw Victor
GWIBEDOG LADY JANE
SWFFRYD CANDY EPPYNT VAL
LLEWENAU JILL
Hafodyrynys Caitlin NEBO BOUNCER NEBO BRENIN
NEBO SIANI LWYD
POUNDY CARYS POUNDY BRENIN
POUNDY ALBRIGHT

Eigenaar
Cappelstud
Naam eigenaar
Moereind 108
2275 Wechelderzande, België
Tel: 0032/33122497
Gsm: 0032/479/509779
E-mail: cappelstud@skynet.be
Website: cappelstud.skynetblogs.be
Hafodyrynys Taz staat ter dekking
Bij de eigenaar zelf in Wechelderzande, België.


Bekijk grotere kaart